Term and Conditions

Made to Fit Policy

Va multumim pentru comanda de la DaretoWear. Ne straduim intotdeauna sa obtinem un nivel ridicat de satisfactie al clientilor. Va vom cere sa cititi cu atentie Termenii si conditiile nostre acestea fiind aplicate si comenzilor offline fara a utiliza magazinul nostru. In prezent toate articolele noastre sunt facute pentru a se potrivi,ceea ce inseamna ca ati fost de accord cu Designerul de moda DaretoWear pentru o anumita tinuta, un anumit material, extra materiale auxiliare.”Facut pentru a se potrivi” inseamna urmatoarele:

Toate hainele sunt confectionate manual,toate materialele sunt unice si sunt comandate pentru specificatiile dumneavoastra de design.

Nu exista nici o politica de rambursare a banilor deoarece comenzile sunt personalizate. Toate vanzarile sunt finale.

Atunci cand trebuie facute anumite ajustari, acestea se vor face fara costuri deoarece face parte din conceptul “Facut pentru a se potrivi” prin care Dare to Wear realizeaza produse unice si originale. Ajustarile si modificarile trebuie transmise catre Daretowear in termen de 14 zile.

Prin semnarea acestui formular ati fost de accord cu Termenii si conditiile Daretowear conform conceptului “Facut pentru a se potrivi”